Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 20

FIFA 20 feirer 10 millioner spillere med gave til oss

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Veldig få spill kan skryte av å være i ti millioner hjem, men det "problemet" er det lenge siden Electronic Arts og FIFA-serien har hatt. I år har de passert den magiske grensen ganske raskt også.

EA kan nemlig annonsere at det nå har blitt solgt over 10 millioner eksemplarer av FIFA 20, noe de har tenkt å feire med gaver til oss. Alle som logger seg inn før den 17. oktober vil belønnes med 8000 VOLTA Coins som selvsagt kan brukes på hva du vil.

Selskapet er ikke ferdig med skrytet der heller, for med 10 millioner spillere sier det seg selv at det har vært spilt en del kamper. Faktisk har det nå blitt spilt over 450 millioner kamper og scoret over 1.2 milliarder mål.

FIFA Ultimate Team er åpenbart et av de mest populære aspektene av spillet. Der har det til nå blitt spilt over 272 millioner FUT-kamper og 138 millioner kamper i Division Rivals.

Kult nok har Volta Football endt opp med være den nest mest populære modusen med over 5 millioner avatarer skapt til nå. De mest populære stedene å spille har vært Berlin, Roma, Lagos, London og Cape Town.

FIFA 20

Relaterte tekster

0
FIFA 20Score

FIFA 20

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har bevegd seg fra is til gress for å ta en nærmere titt på årets FIFA-spill.Loading next content