Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

FIFA 23 gjør alt bedre i gameplayvideo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA Sports sa veldig mange spennende ting da de endelig avduket FIFA 23 i forrige uke, men hva er vel bedre enn å se disse forbedringene i selve spillet?

Det tenker heldigvis studioet også, for i dag har de offentliggjort en over 10 minutter lang gameplaypresentasjon hvor de både viser og snakker om hvordan HyperMotion2 får både spillerne og ballen til å bevege seg enda mer realistisk, hvor mye mer detaljert kvinnefotballen er, det nye driblesystemet, mer naturlige bevegelser fra forsvarsspillere, de ulike akselerasjonstypene, unike løpestiler for de mest kjente spillerne, den nye Power Shot-mekanikken og mer som virkelig gjør meg interessert i å vende tilbake etter ti år pause fra FIFA-spillene.

HQ
FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.

0
FIFA 23 slaktes på Steam

FIFA 23 slaktes på Steam

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om de som har kjøpt FIFA 23 Ultimate Edition har fått spille siden tirsdag er det først i dag at EA sitt siste spill i samarbeidet med fotballorganisasjonen lanseres...Loading next content