Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

FIFA 23 gjør det mer spennende å lage egen spiller, samt lar oss være Guardiola, Klopp og gjengen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At EA Sports tjener mest penger på FIFA Ultimate Team og dermed legger mest fokus på det betyr ikke at utviklerne ligger på latsiden hva alt det andre angår.

I dag har de for eksempel gitt oss en ny trailer for FIFA 23 som viser noe av det vi kan se frem til i spillets karrieremoduser. Denne gjør det blant annet klart at det å lage en egen spiller byr på langt flere muligheter. Her kan vi velge blant ulike personligheter som vil forsterke ulike egenskaper, finne på mer utenfor banen, velge å kun ta del i de viktigste øyeblikkene, oppleve flere spesielle begivenheter som ofte forsterkes av filmatiske scener, muligheten til å forhandle mer detaljert om kontrakter og mer.

Mange av disse forbedringene gjelder også om du ønsker å være en manager, så da passer det godt at vi endelig kan velge å være noen av verdens mest kjente. Føler du deg som Jürgen Klopp, Pep Guardiola, Antonio Conte og gjengen noen ganger? I årets utgave får du lov til å være det. Selv for en annen klubb om det er ønskelig.

HQ
FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.

0
FIFA 23 slaktes på Steam

FIFA 23 slaktes på Steam

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om de som har kjøpt FIFA 23 Ultimate Edition har fått spille siden tirsdag er det først i dag at EA sitt siste spill i samarbeidet med fotballorganisasjonen lanseres...Loading next content