Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

FIFA 23 på vei til å bli den største tittelen i franchisehistorien

Det viste allerede en rekordstor lansering for franchisen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FIFA 23 er kanskje den største tittelen i seriens historie, bekrefter EA. I følge selskapets salgstall trekker det siste spillet i den ikoniske sportsfranchisen inn noen store tall.

EAs administrerende direktør Andrew Wilson bekreftet at FIFA-serien har vokst med 4 %, og at det nordamerikanske enhetssalget øker med 50 % år over år. I løpet av de første syv dagene med tilgjengelighet tiltrakk FIFA 23 seg rekordhøye 10,3 millioner spillere, sammenlignet med de 9,1 millioner som ble med i FIFA 22.

Hvis FIFA 23 skulle være den største tittelen i serien, ville det være en høy tone for serien å avslutte på, da det markerer det siste spillet før lisensavtalen mellom EA og FIFA utløper.

EA vil fortsette å lage sin egen sportsfotballserie, mens FIFA også vil skape en rival snart. Vi må vente og se hvilke kamper fansen strømmer til.

Takk, VGC.

FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.Loading next content