Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

FIFA 23 slaktes på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om de som har kjøpt FIFA 23 Ultimate Edition har fått spille siden tirsdag er det først i dag at EA sitt siste spill i samarbeidet med fotballorganisasjonen lanseres skikkelig, og man kan trygt si starten ikke er god på PC.

I skrivende stund har nemlig 1547 brukere lagt ut sine meninger om FIFA 23 på spillets Steam-side, og de er "Stort sett negative". Ikke at dette betyr grafikken eller gameplayet i seg selv er møkk, for etter en rask på på flere av begrunnelsene virker det som om de fleste "bare" har problemer med å starte. Blant annet er det et problem med antijuks-systemet som stadig ber folk om å starte spillet på nytt. Utviklerne er klare over denne feilen, og har lagt ut noen måter å omgå dette på mens de jobber med å fikse problemet. På toppen av dette melder flere om at spillet jenvlig kræsjer helt ut av intet, så det er kanskje lurt å vente litt om du ønsker å spille FIFA 23 på PC. Foreløpig høres det ut som om konsollspillere har fått en fin start på det som uten tvil blir ett av årets bestselgende spill.

FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.

0
FIFA 23 slaktes på Steam

FIFA 23 slaktes på Steam

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om de som har kjøpt FIFA 23 Ultimate Edition har fått spille siden tirsdag er det først i dag at EA sitt siste spill i samarbeidet med fotballorganisasjonen lanseres...Loading next content