Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
FIFA Street

FIFA Street

Triksing, dribling og mer triksing står på menyen når EA revitaliserer FIFA Street-serien. Stang ut eller inn?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tanken på et mer lettbeint og lekent fotballspill har appellert helt siden EA annonserte et gjensyn med FIFA Street-serien. Jeg fortstår hvordan utgiveren har tenkt. Med en så populær utgivelse som FIFA, burde det være rom for å slippe hovedspillet på høsten, og et arcade-preget FIFA Street på våren.

Begge spillene skal tilby noe eget. Hovedspillet satser tungt på realisme og en autentisk fotballsimulering, mens FIFA Street byr på leken løkkefotball der frekk og dristig teknikk er like viktig som antall mål på scoringstavlen.

FIFA Street er bygget på den eminente spillmotoren fra FIFA 12, som virkelig satte standarden med imponerende kollisjonsfysikk og et svært presist og responsivt pasningssystem. Animasjonsteknikken var også sofistikert, med gode overganger mellom bevegelsene som ga spillet en naturlig flyt. Med markedets mest avanserte fotballspillmotor i ryggen, er det mye som tyder på at FIFA Street kan bli en skikkelig hit.

FIFA Street
Legg merke til hvordan medspillerne dine har plassert seg. Intelligensen på lagkammeratene dine er ingen ting å skryte av.
Dette er en annonse:

Dessverre er FIFA Street alt annet enn det jeg hadde håpet. Det er et prosjekt som gjør det meste helt feil, et spill som er uferdig. Jeg trodde FIFA Street skulle være lekent, raskt og presist - som løkkefotball burde være. Men det har heller endt opp som det motsatte - en seig bugg-fest med tilfeldig kollisjonsfysikk, ødelagte animasjoner og idiotiske lagkamerater. Det er ikke morsomt eller lekent, men ubrukelig.

Jeg kjenner ikke igjen FIFA 12-motoren i det hele tatt. Spillerne reagerer ikke naturlig, det raske og presise pasningssystemet er borte og tyngden i ballen stemmer ikke. Dulter spillere inn i hverandre er det helt tilfeldig hvem som står oppreist eller hvem som blir revet avgårde av en eller annen usynlig kraft. Det stemmer bare ikke.

FIFA Street
Tidvis er animasjoner og bevegelser imponerende. Tidvis virker de uferdige og kunstige. Som oftest gjelder sistnevnte.

Ikke bli overrasket om keeperen slår til med fem umenneskelige redninger på rad, før han i det neste øyeblikket løper en løs ball inn i eget mål. Det er helt ubalansert. FIFA Street er lite intuitivt, lite dynamisk og mer frustrerende enn moro. Et spill som belønner tilfeldigheter like mye som ferdigheter.

Dette er en annonse:

Men til tross for at jeg er både irritert og skuffet, kommer jeg ikke utenom at spillet har noen positive sider. Selv om vi (redaksjonen på kontoret) ofte har ledd av hvor mye merkelig som har skjedd på banen, har spillet en viss appell - underholdningsverdi.

FIFA Street
2 mot 2 er som regel alltid morsomt, og selv om FIFA Street ikke ble det spillet jeg hadde håpet, finnes det mye moro å hente sammen venner.

Jeg kan glatt se at FIFA Street gir verdi for gjengen hjemme i sofakroken. 2 mot 2 i en fotballbinge er alltid en suksess (selv med spillets mangler), og spillmodusen Last Man Standing er nesten alltid moro. I sistnevnte modus begynner hvert lag med fire spillere, hvor laget som scorer mål mister en spiller. En snedig spillmodus der det er lett å bli hektet.

En karriere er også på plass, uten den helt store grunnen til å rope av glede. Med mulighet til å tegne egne emblemer, bygge sitt lag fra grunnen og erobre fotballverden får du det du forventer, men ikke noe mer. I et fotballspill vil alltid det som skjer på banen være viktigst, så å begi seg ut på en lang karriere frister lite.

FIFA StreetFIFA StreetFIFA Street

EA har mye å jobbe med hvis de skal få FIFA Street opp på nivå med hovedserien. Kvalitetsforskjellen mellom spillene er enorm, og den må jevnes ut dersom EA forventer å selge oss to fotballspill i året. Jeg ser masse potensial i serien og håper at vi en gang får et lekent og lettbeint spill, som gjengir essensen av løkkefotball på samme måte som hovedserien gjør med ekte fotball.

FIFA Street
FIFA Street
FIFA Street
FIFA Street
FIFA Street
FIFA Street
FIFA Street
05 Gamereactor Norge
5 / 10
+
Moro på tross av alle feilene, frekke og dristige triks
-
Spillet er ødelagt, elendig kunstig intelligens, elendig ballfysikk, elendig kollisjonsmodell, mange bugs, usynlige vegger, ubalansert, bortkastet potensial
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

FIFA StreetScore

FIFA Street

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Triksing, dribling og mer triksing står på menyen når EA revitaliserer FIFA Street-serien. Stang ut eller inn?

1
FIFA Street

FIFA Street

FORSPILL. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen - GR DK

Med ny utvikler blåser EA liv i FIFA Street-serien. Det kommer til å bli langt mer realistisk, men ikke på bekostning av lekenheten.Loading next content