Norsk
Gamereactor
artikler
The Super Mario Bros. Movie

Fikk du med deg disse 8-bits spillene i The Super Mario Bros. Movie

[SPOILER] Vi samler referansene til Nintendo Entertainment System og arkadespill som vises i Illumination-filmen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vi samlet i denne morgenens anmeldelse av The Super Mario Bros. Movie uten spoilere, er filmen en strøm av referanser til hele Mario-universet, men ved å dra nytte av scenene satt i New York, sparer den også en god håndfull nikk til andre Nintendo-spill og franchiser som var vellykkede på 80-tallet på NES og i arkader, og som vi har samlet her.

Selvfølgelig anbefaler vi at du fortsetter å lese når du har sett filmen (og gi oss beskjed hvis vi mangler noen!) fordi vi uunngåelig går inn i spoilerterritorium ...

Har du jaktet på alle disse NES-spillene i The Super Mario Bros. Movie?


  1. Donkey Kong, 1981. Den første jobben som unge Miyamoto fikk i oppdrag for å redde Nintendo i Vesten, den som startet det hele, måtte ha sin opptreden i filmen, utover det faktum at Mario og Donkey Kong selv deler mye av opptakene som iscenesetter rivaliseringen. I filmen kan du til og med se arkademaskinen med navnet Jumpman (som Pac-Man eller Walkman, før du blir døpt som Mario til ære for Mario Segale). Referansene til spillet som førte til Mario Bros., Super Mario Bros. og selve Donkey-serien opphører ikke gjennom hele filmen, inkludert utseendet til Pauline eller den røde strålescenen og musikken som spilles når Mario og DK slåss. a la Smash Bros.

  2. Punch-Out! , 1983. Pizzeriaen som er omtalt i filmen i et par scener i Brooklyn, er oppkalt etter det innovative boksespillet som først ble utgitt i arkader. Det markerte debuten til en viss Koji Kondo som komponist ...

  3. Baseball, 1983. Ok, dette er tatt litt mer krampaktig, men du kan ikke fortelle oss at varene og skriftene på Mario og Luigis eiendeler ikke refererer til NES-spillet som gjorde konsollen til en hit med amerikanske barn og deres foreldre. Designet av Shigeru Miyamoto selv og presentert i New York med profesjonelle spillere, Baseball var en av de beste sportssuksessene i Nintendos historie.

  4. Ballongkamp, 1984. Et Yoshio Sakamoto-design programmert av en Satoru Iwata, først som et arkadespill og senere utvidet for NES. En av ballongkrigerne er tydelig sett i Brooklyn-natten.

  5. Wrecking Crew, 1985. Midt i Super Mario Bros.-boomen lånte Miyamoto karakterene sine til forskjellige titler og sporter. Her satte Yoshio Sakamoto dem i arbeid som murere for den onde formannen Spike, hvis skuespiller først lekket filmen for et par år siden. I den spiller han Mario og Luigis tidligere sjefsrørlegger og gir et nikk til NES og arkadespillet.

  6. Kid Icarus, 1986. Et år senere, gjett hvem, Sakamoto-san jobbet på Pit's første eventyr mens han skapte noe mye mer ambisiøst kalt Metroid. I filmen spiller Mario selv et spill på sin NES når han føler seg som en fiasko.

Hvis vi teller alle referansene til Marios egne spill i hans mer enn 40 år lange historie, gir det oss en annen nesten uendelig liste, men hva synes du om disse nikkene til begynnelsen av Nintendo i hjem og butikker i det tiåret?

The Super Mario Bros. Movie
Dette er en annonse:

Relaterte tekster



Loading next content