Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Rebirth

Final Fantasy VII: Rebirth er PS5-eksklusivt på grunn av lastetidene

Square Enix forklarer hvorfor fortsettelsen av Final Fantasy VII-remaken ikke kommer til PlayStation 4 som forgjengeren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som Final Fantasy VII: Rebirth har blitt annonsert, begynner vi å høre mer om den etterlengtede oppfølgeren og hva den kommer til å tilby. Den nyeste informasjonen kommer fra et Gamer-intervju med Yoshinori Kitase (eksekutiv produsent) og Tetsuya Nomura (kreativ direktør) fra utviklingsteamet på Sqare Enix (takk, Gematsu), som blant annet avslører hvorfor spillet er eksklusivt for PlayStation 5.

I intervjuet nevnes det at spillet ikke kommer til PlayStation 4 blant annet fordi konsollen ikke har SSD:

"It's exclusive to Playstation 5 because of the graphical quality, of course, as well as SSD access speed. Since the adventure unfolds in a vast world after the escape from Midgar, loading stress is an extreme bottleneck. We felt we needed the specifications of Playstation 5 to overcome that and travel the world comfortably."

I intervjuet sises det også at utviklerne av trilogien fortsatt bruker policyen "ikke å kutte noe" fra det originale spillet, selv om noen av historiens deler vil finne sted ved forskjellige anledninger. I tillegg sies det at scenen som ble vist i kunngjøringstraileren var et tilbakeblikk fra Cloud, og at "utviklingen går bra" for Rebirth, samt at arbeidet med plottet og scenariet for det tredje spillet også har begynt.

HQ
Final Fantasy VII: Rebirth

Relaterte tekster

0
Final Fantasy VII: RebirthScore

Final Fantasy VII: Rebirth

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

Den andre delen av den mest ambisiøse nyinnspillingen i spillhistorien er her. Lever det opp til arven og dagens standarder?



Loading next content