Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Rebirth

Final Fantasy VII: Remake del 2 kommer eksklusivt til PS5 i 2023

Se den første traileren til det som faktisk heter Final Fantasy VII: Rebirth.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix gjorde det ikke lett for seg selv ved å bare kalle den første FFVII-remaken Final Fantasy VII: Remake og dele spillet opp i flere deler, men nå vet vi i alle fall mye mer om fremtidsplanene.

For som forventet ble det vi foreløpig har kalt Final Fantasy VII: Remake Part II offentliggjort i kveldens bursdagssending. Spillet vil hete Final Fantasy VII: Rebirth, og vil lanseres eksklusivt på PlayStation 5 vinteren 2023. Traileren vi har fått gjør det fullstendig klart at dette andre spillet i det vi nå med sikkerhet vet blir en trilogi vil fortsette der historien slapp med noen ganske spennende endringer og leking med fansen sine forventninger.

Selv om man aldri kan være helt trygg i disse dager virker det også som om en utsettelse er lite sannsynlig siden Tetsuya Nomura skriver at arbeidet med det tredje spillet allerede har startet som smått, så kanskje trilogien avsluttes raskere enn fryktet.

HQ
Final Fantasy VII: Rebirth
Final Fantasy VII: Rebirth

Relaterte tekster

0
Final Fantasy VII: RebirthScore

Final Fantasy VII: Rebirth

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

Den andre delen av den mest ambisiøse nyinnspillingen i spillhistorien er her. Lever det opp til arven og dagens standarder?



Loading next content