Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster bekreftet til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For bare noen dager siden dukket det opp et rykte om at en Playstation 4-versjon av Final Fantasy X/X-2 HD Remaster skal være på vei. Noen i Square Enix hadde avslørt spillet litt tidlig ved å legge ut Playstation 4-versjonen på deres franske nettbutikk før selskapet hadde bekreftet spillet offisielt.

Nå har imidlertid Square Enix bekreftet at Final Fantasy X/X-2 HD Remaster skal slippes til Playstation 4, og spillet kommer dessuten til å få noen eksklusive funksjoner i forhold til Playstation 3- og PS Vita-utgaven. Det blir dessverre ikke nevnt hvilke funksjoner det er snakk om riktig ennå.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster er forventet til Playstation 4 i løpet av 2015.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Relaterte tekster

4
Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Visse ting er tidløse, som for eksempel den nydelige historien i Final Fantasy X. Derfor satt vi enda større pris på nyversjonen til PS4, som attpåtil byr på oppfølgeren!

Final Fantasy X/X-2 HD RemasterScore

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan ser verdenen Spira ut nå, tolv år etter av vi satte foten der for første gang? Ingar har gått på gjengrodde stier for å kartlegge HD-gjenutgivelsen.Loading next content