Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV har nå over 24 millioner registrerte spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var en gang det så ut som at det kun var World of Warcraft som kunne ha stor suksess på MMORPG-markedet, men gjennom årene har det kommet flere hits. Blant annet Final Fantasy XV fant, etter en turbulent start, sitt globale publikum, og i dag har spillet nådd en meget imponerende milepæl.

Som IGN skriver har spillet nå passert 24 millioner spillere, og det er ikke bare et imponerende tall i seg selv, det er samtidig det mest profitable spillet i Final Fantasy-serien noensinne.

"It's perhaps unbecoming of me to say but in terms of our business, we've been able to achieve great success. Moving forward, we're going to spare no expense with our investments to ensure that this game continues to be one which our players can enjoy," sier regissør Naoki Yoshoda om spillets fremtid, som later til å være lys.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterte tekster

3
Final Fantasy XIV: HeavenswordScore

Final Fantasy XIV: Heavensword

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Etter mye om og men og en del utsettelser så har vi endelig fått testet utvidelsen til Final Fantasy XIV: Heavensward...Loading next content