Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV setter ny spillerrekord på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste onlinerollespill begynner å falme etter et par år når brukerne beveger seg til grønnere beiter, men det er tydelig at Final Fantasy XIV ikke har nådd dette punktet ennå etter den svært turbulente lanseringen i 2010. Faktisk er det nå større enn det noen gang har vært, og i løpet av helgen satt det faktisk en ny rekord for antallet samtidige spillere på Steam.

Dette ble avslørt på Steam Charts, der det står at det høyeste målte antallet samtidige spillere (47,538 spillere) ble nådd i går. Vi antar at dette tallet til og med kan fortsette å vokse ettersom den fjerde utvidelsen Final Fantasy XIV: Endwalker lanseres i november.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterte tekster

3
Final Fantasy XIV: HeavenswordScore

Final Fantasy XIV: Heavensword

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Etter mye om og men og en del utsettelser så har vi endelig fått testet utvidelsen til Final Fantasy XIV: Heavensward...Loading next content