Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Final Fantasy XV har solgt over 10 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går fortalte Sony at blant annet Final Fantasy XV som forventet vil være en del av PlayStation Plus' spillsamling når den nye utgaven av tjenesten blir tilgjengelig neste måned her til lands. Spillet har også vært en del av PlayStation Plus Collection og Game Pass før, men det betyr altså ikke at det har solgt dårlig.

For Square Enix avslører at Final Fantasy XV nå har solgt over 10 millioner eksemplarer, noe som betyr at det snart inntar andreplassen på listen over seriens mestselgende spill siden Final Fantasy X visstnok har solgt omtrent 10,5 millioner eksemplarer og Final Fantasy VII troner øverst med over 13,3 millioner.

Final Fantasy XV

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...Loading next content