Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI bannlyst i Saudi-Arabia

På grunn av avslag på å gjøre endringer i spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til at Final Fantasy XVI ikke vil debutere i Saudi-Arabia når det lanseres i juni på PlayStation 5, ettersom Saudi Arabian General Commission for Audiovisual Media nå har kunngjort og uttalt at spillet er bannlyst i landet.

Årsaken til forbudet oppgis å være nektelse av å gjøre endringer i spillet, men nøyaktig hva disse endringene gjelder er ikke spesifisert.

Etter oversettelse lyder tweeten: "For fans av #FinalFantasyXVI-spillet, vil vi presisere at det ikke har blitt utgitt i kongeriket på grunn av utgiverens manglende vilje til å gjøre de nødvendige endringene."

Dette ville ikke være første gang Saudi-Arabia har bannlyst et prosjekt fra å utgis i landet, da Pixars Lightyear, og Doctor Strange in the Multiverse of Madness begge ble bannlyst av ulike årsaker også.

Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.Loading next content