Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI bannlyst i Saudi-Arabia

På grunn av avslag på å gjøre endringer i spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til at Final Fantasy XVI ikke vil debutere i Saudi-Arabia når det lanseres i juni på PlayStation 5, ettersom Saudi Arabian General Commission for Audiovisual Media nå har kunngjort og uttalt at spillet er bannlyst i landet.

Årsaken til forbudet oppgis å være nektelse av å gjøre endringer i spillet, men nøyaktig hva disse endringene gjelder er ikke spesifisert.

Etter oversettelse lyder tweeten: "For fans av #FinalFantasyXVI-spillet, vil vi presisere at det ikke har blitt utgitt i kongeriket på grunn av utgiverens manglende vilje til å gjøre de nødvendige endringene."

Dette ville ikke være første gang Saudi-Arabia har bannlyst et prosjekt fra å utgis i landet, da Pixars Lightyear, og Doctor Strange in the Multiverse of Madness begge ble bannlyst av ulike årsaker også.

Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.

0
Noen andre bør lage Final Fantasy XVII

Noen andre bør lage Final Fantasy XVII

NYHET. Skrevet av Olof Westerberg

Naoki Yoshida: "Det ville være bra å se fremover og hente inn en yngre generasjon, med mer ungdommelige følelser, for å lage et nytt FF med utfordringer som passer til dagens verden."



Loading next content