Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI er ferdig og klart for lansering overraskende tidlig

Utviklingen fullført hele tre måneder før spillet kommer til butikkene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vanligvis avslører utviklere at de er ferdige med arbeidet rundt en måned før et spilll skal lanseres, og selv da betyr det ofte at vi må laste ned en oppdatering for å kunne spille. Derfor er dagens annonsering ganske nteressant.

Square Enix forteller nemlig at Final Fantasy XVI allerede har "gone gold", og dermed er klart for å sendes til distribusjon nesten tre måneder før storspillet lanseres 22. juni.

Du kan nok likevel forvente at det gjenstår litt finpuss som fikses med en såkalt Day One-oppdatering, men forhåpentligvis betyr dette at vi får en ypperlig opplevelse fra første stund i sommer.

Ser du frem til Final Fantasy XVI?

Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.Loading next content