Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI får DLC du må betale for

Vi får vite mer om de to utvidelsene og PC-versjonen innen utgangen av året.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ketil er langt fra den eneste som synes Final Fantasy XVI er fantastisk, og spillet har gjort det relativt bra kommersielt, så det var ikke overraskende da Naoki Yoshida for to måneder siden nærmest bekreftet at spillet vil få nedlastbart innhold. Nå vet vi litt mer.

Yoshida-san bekrefter at Final Fantasy XVI får minst to betalte utvidelser og at PC-versjonen av spillet er i full utvikling. Han ønsker ikke å si noe mer om dette, men håper å dele mer informasjon innen utgangen av året.

Produsenten gjør oss også oppmerksomme på den nye oppdateringen som ble tilgjengelig i dag. Denne inkluderer muligheten til å endre hvordan Clives sverd ser ut, nye skins for ham og kameratene hans, muligheten til å tilpasse kontrollene og mer.

Hva ønsker du å se i DLC-ene?

Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.

0
Noen andre bør lage Final Fantasy XVII

Noen andre bør lage Final Fantasy XVII

NYHET. Skrevet av Olof Westerberg

Naoki Yoshida: "Det ville være bra å se fremover og hente inn en yngre generasjon, med mer ungdommelige følelser, for å lage et nytt FF med utfordringer som passer til dagens verden."Loading next content