Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI kan ha DLC i "nær fremtid

Det er i hvert fall det Naoki Yoshida håper.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Final Fantasy XVI har vist seg å være en stor suksess i ukene etter lanseringen, noe som har satt i gang diskusjonen om DLC. Tidligere har vi hørt at spillet bare ville få ekstra innhold hvis det ble godt nok mottatt.

Nå som den positive mottakelsen er vel fortjent, har spillets produsent Naoki Yoshida åpnet opp litt mer om muligheten for DLC.

" Da vigikk inn i Final Fantasy XVI," sa han til GamerBraves, "var det eneste vi ønsket å skape en fullstendig, komplett historie, noe du kan nyte fra begynnelse til slutt 100 % uten DLC, og jeg tror vi klarte det."

"Men nå skjønner vi at vi får tilbakemeldinger fra spillere som har spilt spillet, og mange av dem vil se mer, og det vet vi og forstår. Vi tar det til oss og tenker på hva vi kan gjøre fremover. Forhåpentligvis har vi noe vi kan gi dere i nær fremtid."

Dette noe i nær fremtid er kanskje ikke selve DLC-en, og det er mer sannsynlig at det er en kunngjøring av hva enn studioet har på gang. Det er likevel godt å vite at vi sannsynligvis ikke er helt ferdige med Final Fantasy XVI ennå, ettersom det er et spill mange ennå ikke er klare til å ta farvel med.

Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.Loading next content