Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI kan ta deg 80 timer å fullføre

Men utviklerne lover at det vil ta mye mindre tid om du vil.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For de som leter etter noe å gjøre i det som forhåpentligvis blir en fin sommer har Square Enix et alternativ som vil kunne fylle hele perioden.

I et intervju med Famitsu, som har blitt oversatt av Twitter-brukeren @aitaikimochi, har utviklerne bak det kommende Final Fantasy XVI gitt oss en ide om hvor lenge spillet kan vare for ulike typer spillere. Spillregissøren Hiroshi Takai sier:

"FF16 er et historiedrevet spill som tar deg med på en berg-og-dal-banetur. Du vil se hele Clives liv, og spillet vil sannsynligvis ta omtrent 35 timer å komme gjennom. Hvis vi inkluderer sideinnhold, kan det være dobbelt så mye."

Da han ble bedt om å utdype påstanden om "dobbelt så mye" la produsent Naoki Yoshida til:

"For dette spillet ønsket vi virkelig at spilleren skulle kunne oppleve historien fra start til slutt. Hvis historien er for lang kan det bli slitsomt å spille. Derfor ønsker vi at FF16 skal føles som en berg-og-dal-baneopplevelse der du blir trukket i en annen retning akkurat når du tror du kan se veien foran deg.

Som et resultat er spillet virkelig fullpakket med historie, kamper osv. at det vil ta omtrent 35 timer for deg å forstå kjernen i historien og fullføre spillet hvis du ikke hoppet over noen filmsekvenser. Nå, hvis du vil mestre og maksimere alle evner, samle alt tilbehør, gjøre alle sideoppdragene og fullføre alle monsterjaktene ser du sannsynligvis på omtrent 70 ~ 80 timer med spilling."

Det viser seg at dette også går et skritt videre, da Yoshida også avslørte at FFXVI til og med har en New Game+-funksjon som vil by på "enda flere spilltimer."

Final Fantasy XVI

Relaterte teksterLoading next content