Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI-demoen vil være et par timer lang

Og du vil kunne beholde fremgangen din til selve spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det faktum at Final Fantasy XVI vil ha en spillbar demo har vært kjent i lang tid, og det var ikke særlig overraskende med tanke på at Square Enix ofte gir oss mulighet til å prøve både store og små spill før lansering. Vi har imidlertid ikke visst hvordan demoen vil være...frem til nå.

PushSquare har nå fått vite at demoen vil være en mindre del av det Ketil og fler fikk spille tidligere denne måneden. Demoen vil dermed være "et par timer og fokusere på Clive i sin ungdom". Vi visste allerede at du får beholde lagringsfilen din fra demoen og kan fortsette hovedeventyret uten å måtte gjøre de første timene på nytt, så det er ikke ne å tape på å laste den ned.

Final Fantasy XVI vil bli utgitt 22. juni for PlayStation 5.

Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.Loading next content