Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI-gameplay viser alt du må vite

Det utrolige spillet ser ut til å være det beste i serien, både for veteraner og nykommere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix fikk æren av å avsløre ett av de første PlayStation 5-eksklusive spillene da Final Fantasy XVI ble avduket, og kveldens State of Play viste hvorfor dette etterlengtede spillet ikke kan komme til PS4.

Den 25 minutter lange gameplayvideoen for Final Fantasy XVI ser nemlig helt utrolig ut, både når det gjelder presentasjon og innhold. Her blir vi vist og forklart nærmest alt du bør vite om spillet, ettersom vi lærer mer om den tidshoppende historien, de stilige sanntidskampene, en hel masse sideaktiviteter, en håndfull unike og forbløffende bosskamper, mer av ulvekompanjongen Torgal og så mye mer. Alt dette samtidig som spillets store fokus på tilgjengelighet for hvordan systemer fungerer, vanskelighetsgrader og kontroller fremheves. Enkelt sagt er det lett å forstå hvorfor både veteraner og nye spillere gleder seg veldig til 22. juni.

HQ
Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.Loading next content