Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI-produsenten er lei av giftige fans

"Det er mange som bare kjefter på deg, folk jeg aldri har sett, møtt eller snakket med før. Det er merkelig."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke noe nytt at internett oversvømmes av altfor lidenskapelige, ofte giftige fans som gjør det til sin livsoppgave å hate alt og alle hinsides all fornuft. Produsenten av Final Fantasy XVI er en av dem som har sett seg lei av de "giftige" diskusjonene om spill, og i et nylig intervju som er en del av en japansk dokumentarfilm om Final Fantasy (takk, Eurogamer), kom han med følgende uttalelse:

Square Enix Final Fantasy sjef Naoki Yoshida:

"Det er mange som bare kjefter på deg, folk jeg aldri har sett, møtt eller snakket med før. Det er merkelig. Hva har vi gjort med dem? Kanskje de bare skriver det fra et sted der de er negative og ondsinnede. Det er slitsomt."

Hva synes du om sinte fans?

Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.Loading next content