Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Vendetta

Final Vendetta er inspirert av Double Dragon og Final Fight

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den fæle gjengen Syndic8 sprer seg i London og har også kidnappet søsteren til Claire Sparks, og hvis du er kjent med Double Dragon og Final Fight vet du at det bare er én måte å løse problemet på: ved å banke opp folk. Mange av dem, Alt mens du også ødelegger søppelbøtter og biler. Samt spise mat fra bakken.

Hva vi prøver å si er at et nytt beat 'em up har blitt annonsert, kalt Final Vendetta, men inspirasjon fra klassikere som Double Dragon og Final Fight. For ikke å snakke om Konamis gamle Vendetta. Og som du kanskje har forstått trenger ikke Claire og denge alle selv ettersom hennes to kompiser Miller T. Williams (en pro-wrestler) og Duke Sancho (en street fighter) deltar i hennes kamp som samarbeidspartnere.

Final Vendetta virker å ha alt vi forventer fra denne sjangeren og tilbyr fet pikselgrafikk fordelt på seks baner med bosser som ber om juling. Det lanseres i mai til PC, PlayStation, Switch og Xbox.

Se den første traileren og skjermbildene nedenfor.

HQ
Final Vendetta
Final VendettaFinal Vendetta
Final VendettaFinal Vendetta
Final VendettaFinal Vendetta

Relaterte tekster

0
Final VendettaScore

Final Vendetta

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Final Vendetta leverer en solid beat 'em up-opplevelse, men kan det måle seg med andre nye spill i sjangeren?Loading next content