Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem Engage

Fire Emblem Engage annonsert - slippes på Switch i januar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke akkurat vært mangel på Fire Emblem-spill de siste årene, men i januar kommer et nytt hovedspill i serien på Nintendo Switch.

Spillet heter Fire Emblem Engage, og lar oss være en kar kalt Alear med en snasen kombinasjon av farger på øyer og hår. Han har tydeligvis noen overnaturlige egenskaper, for traileren viser at tidligere Fire Emblem-figurer som Marth, Celica og Sigurd kan manes frem for å hjelpe til. I tillegg til slåssing kan vi se frem til å bygge vår egen base og selvsagt bygge forhold til andre personer når spillet lanseres på Switch den 20. januar.

HQ
Fire Emblem Engage

Relaterte tekster

2
Fire Emblem EngageScore

Fire Emblem Engage

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Engage trimmer Intelligent Systems bort mye av randfettet som har samlet seg de siste årene og leverer en mer renskåret, klassisk Fire Emblem-opplevelse.Loading next content