Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem: Three Houses

Fire Emblem: Three Houses har flere onlinefunksjoner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ingar er allerede godt i gang med Fire Emblem: Three Houses, og kommer til å ha en anmeldelse klar før spillet kommer ut. Dette taktiske rollespillet fra Intelligent System har faktisk noen onlinefunksjoner vi ikke hadde regnet med. Om du er koblet til nettet med Switchen din, kommer du nemlig til å bli matet med statistikk om andre spilleres aktivitet og derigjennom få visse fordeler.

I Officer's Academy finnes flere valgmuligheter som er tilgjengelige hver søndag. Eksempelvis kan vi gå ut og spise med studentene, delta i diverse sideaktiviteter og trene på utvalgte evner. Alt dette tar dog tid og ettersom det er en vare som vi ikke har uendelige mengder av, kan det være verdt å se hva andre har oppnådd og hvordan de brukte tiden sin.

På skolegården kan du dessuten treffe utvekslingsstudenter, altså ukjente spillere som selger billige våpen. Ettersom våpen slites ut, er det fint å ha med seg reserve. Og hva er vel bedre enn å komme over gode, men billige våpen? Du kan til og med sende dine egne figurer ut i den vide verden for å prøve å selge ting du selv ikke trenger.

På slagmarken kan du også finne spor av andre spillere. På kartet finner du såkalte "ghosts of the fallen", som er lilla eller gule prikker som markerer stedet en annen spiller har dødd på. Om du flytter dine enheter til disse områdene får du XP, eller en rustningsboost, eller så kan du være heldig og få noe av utstyret som den avdøde karakteren hadde med seg. Ofte er det bare skrot, men det kan oppgraderes eller repareres.

HQ
HQ
Fire Emblem: Three Houses

Relaterte tekster

0
Fire Emblem: Three HousesScore

Fire Emblem: Three Houses

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fire Emblem: Three Houses er Nintendos forsøk på å kombinere Galtvort fra Harry Potter, adelskap-dramatikken fra Game of Thrones og turbaserte slag i én pakke.Loading next content