Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Fire PUBG-spillere har blitt suspendert fra NPL i tre år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

National Pro League (NPL) for PlayerUnknown's Battlegrounds er i ferd med å forberede sin neste konkurranse, men den offisielle PUBG Esports Twitter-kontoen kan avsløre at fir4e spillere ikke kommer til å få være med på moroa fremover - Christian 'Cuhris' Narvaez, Liam 'Liammm' Tran, Tyler 'DevowR' Sti og Mark 'Tefl0n' Formaro.

Disse fire fikk in-game bans den 19. desember for bruk av "unauthorised programs", og etter litt undersøking ble de funnet skyldig i å ha brukt tredjepartsprogramvare i kvalifiseringsrundene til NPL.

Dette har ført til at de blir suspendert fra ligaen i hele tre år, fra og med 31. desember 2018. Lagene deres blir også kastet ut av ligaen og erstattes med fire andre lag som har kjempet om plass i ligaen.

PUBG Esports gjorde det også klart at alle som blir bannet in-game også kommer til å bli supensdert i tre år i fremtiden, så det er tydelig at de ikke er veldig begeistret for juksemakere.

Synes du straffen er for streng?

PUBG: Battlegrounds

Relaterte teksterLoading next content