Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Bureau: Xcom Declassified

Fjerner alle spor av Xcom-skytespillet

Xcom: Enemy Unknown kom og gikk, men vi venter fortsatt på Xcom-skytespillet. Nå kan det se ut som dette heller skal slippes som starten på en helt ny spillserie.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har skjedd mye siden annonseringen av skytespillet ved navn Xcom. Faktisk har vi rukket både annonseringen og lanseringen av det kritikerroste strategispillet Xcom: Enemy Unknown, et spill som holdt seg mer tro til de tidligere spillene i serien.

Nå kan det se ut som utviklerne hos 2K Marin har tatt dette til etterretning. For en stund siden dukket det nemlig opp rykter som hevdet at Xcom ikke lenger het Xcom i det hele tatt, og at spillet skulle redesignes og slippes som starten på en helt ny serie under navnet The Bureau.

Ingenting har blitt bekreftet eller avkreftet fra offisielt hold enda, men det kan likevel se ut som det er noe i disse ryktene. 2K Games har i hvert fall fjernet alle digital spor av spillet, ved å stenge spillets nettsider og fjerne det fra 2Ks Youtube-kanal.

Om det nye spillet viser seg å faktisk bli hetende The Bureau gjenstår å se, men at noe er i gjære virker mer sannsynlig enn noen gang. Vi krysser fingrene for en snarlig offisiell (ny)annonsering.

Kilde: Digital Trends.

The Bureau: Xcom Declassified

Relaterte tekster

1
The Bureau: Xcom DeclassifiedScore

The Bureau: Xcom Declassified

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

2K Marin har tatt de spennende elementene fra Xcom-spillene, tilpasset med litt Mass Effect og laget et solid actionspill som aldri blir kjedelig...

2
The Bureau: Xcom Declassified

The Bureau: Xcom Declassified

FORSPILL. Skrevet av Tor Erik Dahl

Tor Erik åpnet en hemmelighetsstemplet konvolutt, fisket ut en disk og fikk prøvespilt en liten del av det nye actionspillet fra Bioshock 2-skaperne...

2
Sjekk ut den nye Xcom-traileren

Sjekk ut den nye Xcom-traileren

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vår engelske kollega Mike Holmes kidnappet (ikke egentlig) produsent Nico Bihary fra 2K Marin, for å tvinge ut ferske opplysninger det nylig (re)annonserte actionspillet...

1
The Bureau: Xcom Declassified

The Bureau: Xcom Declassified

FORSPILL. Skrevet av Mike Holmes

Det ypperlige Xcom: Enemy Unknown satte standarden for The Bureau: Xcom Declassified, som derfor både har vind i seilene og noe å bevise.Loading next content