Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life

Flere bilder fra Half-Life 2!

Vi har kommet over en hel drøss bilder fra Valves kommende oppfølger. Spillet ser selvfølgelig utrolig lovende ut og her på redaksjonen klarer vi knapt å holde kroppsvæskene i sjakk...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har kommit över en hel drös med bilder från Valves kommande uppföljare. Spelet ser givetvis oerhört lovande ut och vi på redaktionen kan knappt hålla kroppsvätskorna i skick.

Relaterte tekster

0
Half-LifeScore

Half-Life

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Valve’s plot orienterte klassiker er endelig klar på PlayStation 2, men er det for sent?

2
Spillåret 1998: Half-Life

Spillåret 1998: Half-Life

ARTIKKEL. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Odd Karsten om Half-Life.

2
Ny verdensrekord i Half-Life

Ny verdensrekord i Half-Life

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For oss vanlige spillere tar det omtrent 12-15 timer å gjennomføre den lange historien i Half-Life, men folk er tydeligvis forskjellige. Den forrige speedrun-rekorden på...Loading next content