Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Flere Modern Warfare 4-rykter

Spillmanuset har kommet på avveie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede før lanseringen av Black Ops 2, kom det første ryktet om Modern Warfare 4. Stemmeskuespilleren bak Captain Price røpte nemlig at han var igang med nye oppdrag så sent som for to uker siden.

Dette ryktet ble raskt dysset ned av Activision, men nå har en ny Modern Warfare 4-repport sett dagens lys. En av kildene til spillsiden Siliconera har nemlig kommet i besittelse av et manus fra nettopp Modern Warfare 4. Denne kilden skal være den samme som i sin tid avslørte actionspillet Sleeping Dogs.

Manuset omtaler en scene der man spiller som krigsveteranen Ben Burk, som har tatt turen til Somalia sammen med John "Soap" MacTavish. Hvis du ikke er redd for spoilere finner du et utdrag fra manuset hos Siliconera.

Activision har foreløpig ikke kommentert saken.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty 4: Modern WarfareScore

Call of Duty 4: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Krig blir ikke mye mer moro enn Infinity Wards fantastiske nye spill. Jonas har lett tatt seg av supersinna terrorister i Midt-Østen, og skumle gangstere i oversette østblokk-land.Loading next content