Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Flere PSP detaljer

Sony’s PSP nærmer seg med stormskritt, og kan muligens komme til å ryste Nintendo. Vi har en bunke ny info om bl.a. den bærbare konsollens lanseringstitler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony’s PSP nærmer seg med stormskritt, og kan muligens komme til å ryste Nintendo. Vi har en bunke ny info om bl.a. den bærbare konsollens lanseringstitler.

Selvom Sony’s europeiske sjef, Chris Deering, nylig uttalte, at konsollen ville komme på markedet i November, så kan denne ukens Famitsu, Japans største spillmagasin, fortelle at den japanske utgivelsen vil finne sted i Desember.

En snakk med SCE’s (Sony Computer Entertainment) vice president, Masatsuka Saeki, avslørte, at Sony vil vise en god del titler på E3, deriblant mange som appellerer til en kvinnelig målgruppe. I tillegg fortalte han at Koei har 3 spill på vei og Sega vil annonsere deres planer for PSP i løpet av høsten, antagelig på Tokyo Game Show.

Namco skal ha 2 eller 3 spill klare til lanseringen, og selv om de ikke er blitt avsløret, forventes det at Ridge Racer og Tekken er blant disse. Både Konami og Capcom vil begge ha ett enkelt spill klart fra starten av, til tross for at Capcoms president har klaget over de store kostnadene ved å utvikle spill til PSP.

Mest overraskende er det nok at Sony’s ellers så trofaste partner, Square-Enix, ennå ikke har bestemt seg for om de vil utvikle til PSP eller ikke, men mon tro om ikke en stor seddelbunke fra Sony vil overbevise dem?Loading next content