Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Homefront

Flerspillerdemo av Homefront

THQ lover en smakebit på skytespillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På tross av laber mottagelse i pressen kunne THQ slå fast at skytespillet Homefront har solgt hele 2,6 millioner eksemplarer. Dette kom frem da THQ nylig la frem sitt årsregnskap.

I samme anledning benytter selskapet muligheten til å annonsere at en flerspillerdemo av spillet nå er på vei. Det samme gjelder "en rekke" nedlastbare utvidelsespakker.

Både demoen og pakkene skal etter sigende komme ut i løpet av en seks måneders periode. I forhold til hvilke formater demoen og pakkene vil komme ut på har ikke THQ så vidt vi kan se nevnt noe om dette, men vi ser ingen grunn til at det ikke skal gjelde for alle spillets plattformer.

Homefront
I Homefront byttes ørkner og fjell fra midtøsten ut med gjengkjennelige omgivelser fra Amerika når USA blir invadert av et forent Korea.

Relaterte tekster

HomefrontScore

Homefront

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et interessant utgangspunkt blir et middelmådig skytespill. Robin har entret slagmarkene i Homefront og testet både kampanjen og flerspillerdelen...Loading next content