Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout: New Vegas

Flerspiller-mod utvikles til Fallout: New Vegas

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du som er fan av spillene vet at moddere har forlenget livet til både Fallout- og Elder Scrolls-serien, men ingen har tidligere prøvd seg på noe så ambisiøst som å modde inn en flerspiller i spillene. Det er imidlertid målet med prosjektet NV-MP, nemlig å skape en flerspiller til Fallout: New Vegas. En talsperson for prosjektet benyttet Reddit-forumet for å spre nyheten om at modden skal kunne testes av allmennheten om to uker, og inviterte alle som ville teste til å registrere seg.

Spillet har naturlig nok gjennomgått en del endringer for at dette skal funke. Blant annet er VATS-systemet fjernet, og man blir udødelig mens man roter rundt i menyene.

Er dette en interessant mod for deg?

Fallout: New Vegas

Kilde

Relaterte tekster

3
Obsidian lager gjerne mer Fallout

Obsidian lager gjerne mer Fallout

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Selv om Bethesdas rollespill pleier å være generelt godt likt av lojale fans, så er Obsidians bidrag til Fallout-serien, Fallout: New Vegas, et av de høyest elskede...Loading next content