Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Fnatic er Valorant Champions Tour Lock//In-seierherrene

Laget vant den Sao Paulo-baserte turneringen, som ble avsluttet i helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første personlige major-turneringen for 2023 Valorant Champions Tour ble avsluttet i helgen, da lagene avsluttet kampen i Sao Paulo, Brasil for en andel av en premiepott på $500 000.

Med den turneringen nå i bøkene, har vi en vinner å rapportere om, med det til slutt å være Fnatic. Laget klarte å beseire Loud i finalen for å ta hjem en femtedel av premiepotten og å sette seg opp som laget å slå ikke bare i Europa, men rundt om i verden.

På oppløpet mot tittelen endte Fnatic opp med å slå ut flere lag i verdensklasse, inkludert Sentinels, Furia Esports, 100 Thieves og Natus Vincere.

Denne seieren har også ført til at EU-regionen har fått en ekstra plass i Masters 2023-turneringen, som skal arrangeres i Tokyo i juni.

Når det gjelder hva som er neste for VCT, er EMEA League satt til å starte senere denne måneden og vil løpe helt til slutten av mai.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.



Loading next content