Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Fnatic erstatter Virtus.pro på IEM Dallas 2023

VISA-problemer slår til igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at ESL startet senere denne måneden, har ESL måttet gjøre en endring i siste øyeblikk på listen over lag som deltar på IEM Dallas 2023, ettersom Virtus.pro ikke vil delta på turneringen på grunn av problemer med å sikre VISA for spillerne, og Fnatic vil ta sin plass i stedet.

Når det gjelder hvorfor Fnatic er valgt, er laget den neste kvalifiserte listen, ettersom de endte på fjerdeplass og like bak V.P i de lukkede kvalifiseringskampene for arrangementet.

Når han snakket om å måtte droppe ut av arrangementet, uttalte V.P: "Virtus .pro CS: GO-listen må trekke seg fra IEM Dallas 2023. Dessverre klarte ikke noen av spillerne våre å få visum til USA, til tross for hjelp fra ESL. Vi anser deltakelse i en så stor turnering med stand-ins som upassende."

IEM Dallas starter 29. mai og varer til 4. juni, med 250 000 dollar i premiepenger og en billett til IEM Köln 2023 på spill for lagene.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content