Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Fnatic vinner DreamHack Masters Malmö 2019

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

DreamHack Masters Malmö-turneringen i CS:GO fant sted i helgen, og etter en rekke heseblesende kamper var det i siste ende laget Fnatic som løftet trofeet, dog skjedde ikke uten hard kamp.

Fnatic var i Gruppe A, og startet faktisk med å tape tidlig mot Ence, hvor de så ble sendt ned i en gruppering under, hvor de måtte slå Tyloo 2-1, G2 Esports 2-0 og Furia Esports 2-0 for å komme tilbake i turneringen.

Derigjennom fikk de adgang til playoffs, og her slo de Ninjas in Pyjamas 2-1 for å komme opp mot danske Astralis. Denne vant de også, og deretter slo de Vitality i finalen etter noen intense kamper på Dust II.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content