Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

For første gang noensinne har noen nådd Level 50 i Pokémon Go

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I november slapp Niantic Pokémon Go-oppdateringen Go Beyond, og i denne økte de level-capen med ti nivåer til 50. Siden det har spillere verden over konkurrert om å være først til å nå dette, og nylig klarte to personer dette. Først ut var australske FleeceKing, og bare 16 minutter senere klarte Lauren Bertoni å gjøre det samme.

Ti levler høres kanskje ikke ut som mye, men steget mellom level 49 og 50 er i seg selv svimlende 30 millioner XP. For å sette dette i perspektiv får du bare 10 000 XP for å klare et Legendary Raid og 500 XP for å utvikle en Pokémon, få et egg eller registrere en ny Pokémon til Pokédexen.

Kort sagt har de begge mer eller mindre spilt i all tilgjengelig tid for å lykkes med dette så raskt.

Pokémon Go

Takk, Nintendo Life

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content