Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Forbedre lydoppsettet med Røde's AI-1-grensesnittet

Vi har tatt en titt på USB-enheten på den siste Quick Look episoden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du streamer eller produserer mye video- / lydinnhold, er det ingen tvil om at du er interessert i å forbedre kvaliteten på innholdet ditt. Hvis du er spesielt interessert i å forbedre lydprofilene dine, kan det hende vi bare har gadgeten for deg.

I den nyeste episoden av Quick Look har vi fått tak i Røde AI-1 enkanals lydgrensesnitt, som er designet for å forbedre kvaliteten på lyden din med overvåkings- og forsterkersystemene.

Unødvendig å si, hvis du har ønsket å lage et hjemmestudio eller er interessert i å få en mikrofon som ikke kobles til datamaskinen din via en USB-kanal, så er dette et stykke teknologi å huske på.

For å se våre korte tanker og få ekstra fakta om Røde AI-1, sørg for å få med deg den siste Quick Look episoden nedenfor.

HQ


Loading next content