Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Revelations

Forbedret DRM i AC: Revelations

Ubisoft endrer den omstridete kopisperren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Ubisoft kunne i går bekrefte at deres omdiskuterte og forhatte kopisperreløsning (som tidligere har krevet konstant nettilgang) ikke vil følge meg på kjøpet av det kommende Assassin's Creed: Revelations til PC.

I stedet skal Ubisoft ha utviklet et mer brukervennlig alternativ, til glede for alle spillerne som har revet seg i håret over den tidligere løsningen.

Nøyaktig hvordan det nye DRM-systemet vil fungere har imidlertid ikke blitt avslørt, men hvis vi er heldige har Ubisoft endelig forstått at grepene de har tatt rundt kopisperre tidligere har plaget betalende spillere mer enn piratene.

Assassin's Creed: Revelations

Relaterte tekster

Assassin's Creed: RevelationsScore

Assassin's Creed: Revelations

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Assassin's Creed: Revelations er minst like bra som Brotherhood, det er bare altfor likt. Ezio begynner å bli gammel - det gjør serien også...Loading next content