Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Forbered deg på Company of Heroes 3-lanseringen med vår Alt du trenger å vite-video

Vi holder deg oppdatert på Relic Entertainments kommende del av den ikoniske strategiserien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Denne uka er en stor uke for fans av strategispill, siden Relic Entertainment den 23. februar lanserer den tredje hoveddelen av Company of Heroes-serien. Denne tittelen er ganske enkelt kjent som Company of Heroes 3 og ønsker å utvide serien med en hel rekke forbedringer, inkludert mer detaljert miljøødeleggelse, dynamiske kampanjer, mer intrikate tropper og styrker, og mye, mye mer.

Med spillet til og med satt i et helt nytt krigsteater, i dette tilfellet Middelhavet og kretser rundt Italia og Nord-Afrika, er det virkelig mye å pakke ut og sjekke ut, og det er derfor vi har laget en hendig Alt du trenger å vite-video, som utforsker tilleggene og de nye funksjonene til Company of Heroes 3 og hva som gjør det så unikt.

Sørg for å se videoen nedenfor, og sørg også for å sjekke ut spillet selv, når Company of Heroes 3 debuterer på PC den 23. februar, og på PlayStation 5 og Xbox Series-konsoller senere på året.

HQ
Company of Heroes 3

Relaterte tekster

0
Company of Heroes 3Score

Company of Heroes 3

ANMELDELSE. Skrevet av Marco Vrolijk

Et flott RTS-spill som forbedrer det som allerede fungerte bra, selv om det har sine ulemper.Loading next content