Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

Forbidden Gaming signerer Evample

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forbidden Gaming har avslørt via et innlegg på Twitter at de nå har rekruttert en ny spiller til deres Rockey League-lag, og det er altså Evample. Dermed slutter han seg til Connor "Hawk" Baldock og Dean "Scarth" Bagrie.

Forbidden Gaming er en australsk esportorganisasjon som hovedsakelig spiller i Oceania-regionne. Denne nye kontrakten betyr at laget nå rykker opp fra Tier C-delen av turneringen, og kan konkurrere i flere offisielle begivenheter som Rocket League Championship Series.

Evample, og resten av Forbidden, skal snart spille deres første kamp sammen, men det vites ikke nøyaktig når. Laget oppnådde suksess i fjor i OCE Drage League, som ble avgjort i slutten av desember.

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content