Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forever Skies

Forever Skies-trailer avslører Early Access-dato

Vi får endelig se om skapere av Divinity: Original Sin, Dying Light, The Medium og Chernobylite kan lage et flott postapokalyptisk sci-fi-overlevelsesspill senere denne måneden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er mer enn tre år siden utviklere som hadde laget spill som Divinity: Original Sin, Dying Light, The Medium og Chernobylite startet et eget studio kalt Far From Home for å lage et Spider-Ma...postapokalyptisk sci-fi-overlevelsesspill. Planen var å lansere det en gang i 2022, men det ble utsatt til første halvdel av 2023 forrige november. Dette tidsskjemaet holder de akkurat.

Far From Home har gitt oss en trailer som avslører at Forever Skies lanseres som et Steam Early Access-spill 22. juni. Traileren gir oss også et mye lengre og bedre innblikk i den langt mer fiendtlige og farlige verdenen under det giftige støvet som utslettet mesteparten av befolkningen.

HQ
Forever Skies

Relaterte tekster

0
Forever Skies utsettes til 2023

Forever Skies utsettes til 2023

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

At spillet lages av folk som blant annet har gitt oss Divinity: Original Sin og Dying Light er bare én av mange grunner for at Forever Skies er på mange sin ønskeliste,...Loading next content