Norsk
Gamereactor
esports
Mortal Kombat 1

Forklaring på dramaet mellom SonicFox og Waka Flocka Flame

Det mest ikoniske pelsdyret i kampspillmiljøet har havnet i klammeri med den velkjente rapperen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om du ikke er interessert i kampspill, har du sannsynligvis hørt om SonicFox. Dominique McLean er en av de mest frittalende personlighetene som noensinne har spilt Mortal Kombat, og deres åpenhet om å være en del av LGBTQ+- og furry-miljøet kombinert med deres dyktighet har gjort dem til en av de mest populære og suksessrike Mortal Kombat-proffene.

Nylig havnet de imidlertid i klammeri med Waka Flocka Flame, rapstjernen som er medeier i Nobi Gaming. Som en del av EVO i år skulle SonicFox møte Waka Flocka Flame i en kamp på Mortal Kombat 1. Selv med bind for øynene vant SonicFox, men resultatet av kampen spiller ingen rolle.

Etterpå gikk SonicFox ut på Twitter og skrev at de ikke hadde fått full betaling for opptredenen hos Nobi Gaming. Ifølge Esports.gg oppfylte ikke SonicFox sin del av kontrakten de hadde inngått med Nobi, der de skulle promotere kampen med to innlegg på sosiale medier hver uke i forkant av arrangementet.

Waka Flocka Flame blandet seg raskt inn i konflikten og beskyldte SonicFox for å sette kampspillmiljøet i et dårlig lys. Med tusenvis av dollar på spill truet SonicFox med rettslige skritt, men det ser ut til at de har bestemt seg for ikke å ta saken til retten, men heller legge saken bak seg.

Så kort sagt, en pelsdyr og en rapper kjempet i Mortal Kombat 1, en av dem fikk ikke fullt betalt, og bestemte seg for å gå videre fra arrangementet. Som en konsekvent turneringsvinner er vi sikre på at SonicFox kan gjøre opp for de manglende midlene på kort tid.

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content