Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Forspoken-trailer viser hva forskjellige PC-er kan gjøre

PlayStation 5-demoen har også blitt oppdatert etter blandede tilbakemeldinger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Alex delte Forspokens PC-spesifikasjoner i går og nevnte at forskjellene mellom minstekravene og toppriggene åpenbart vil være ganske store. Men hva betyr dette i praksis?

Du kan få noen svar på det ved å se traileren nedenfor, siden den fremhever noen av Forspokens PC-funksjoner og hvordan spillet ser ut med forskjellige spesifikasjoner. Dette inkluderer den generelt fantastiske grafikken Square Enix og Luminous har skrytt av fra første stund, ekstremt korte lastetider, støtte for super widescreen, å kunne bruke en haug med forskjellige kontrollere og mer.

Å se alt dette kan gjøre noen PlayStation 5-spillere sjalu, ettersom demoen vi fikk i desember hadde noen tekniske problemer. Jeg skriver hadde fordi demoen har blitt oppdatert for å fikse "ulike tekniske problemer", gi oss muligheten til å tilpasse kontroll-systemet, gjøre slik at lock-on ikke forsvinner om en fiende går utenfor synsfeltet og finjustere noen tekststørrelser.

Forhåpentligvis fører alt dette til en langt bedre "ferdig" opplevelse den 24. januar enn Ben fikk inntrykk av da han testet en tidlig utgave i desember

HQ
Forspoken

Relaterte tekster

1
ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Luminous Productions' rollespill er et komplisert tilfelle av godt utført mekanikk matchet med tempo, grafiske og narrative problemer.



Loading next content