Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Første Counter-Strike 2 Major som skal holdes i Danmark

Den er satt til mars neste år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valve avslørte nylig at Paris Major ville være den siste Counter-Strike: Global Offensive Major, og at etter det ville den første Counter-Strike 2 Major finne sted en gang i mars 2024.

Vel, nå har PGL delt massevis av ekstra detaljer om dette kommende arrangementet, og avslørte at det vil bli avholdt i København, Danmark mellom 17.-31. mars. Vi blir fortalt at fans vil kunne dra til Royal Arena i landet for turneringen, og at det vil se 24 av de beste lagene i verden som alle konkurrerer om en andel av en monsterpremiepott på 1,25 millioner dollar.

Ikke bare vil dette være den første CS2 Major, men det vil også være den første som Danmark noensinne har vært vertskap for, til tross for at landet har en veldig rik og dekorert historie i den konkurrerende Counter-Strike scenen.

Billetter til denne turneringen sies å være tilgjengelig snart.

Counter-Strike 2

Relaterte teksterLoading next content