Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Burnout Crash

Første detaljer om Burnout Crash

Nå skal rushtrafikken få gjennomgå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det neste spillet i Burnout-serien ble avslørt i forrige uke da det ble klart at det australske sensurvesenet hadde vurdert et spill under navnet Burnout Crash.

Utover at det skulle være snakk om et spill til flere plattformer fikk vi ikke vite så mange detaljer den gangen, men nå har det samme sensurvesenet lagt frem et kort sammendrag fra deres vurdering.

Angivelig er Burnout Crash et arcade-inspirert spill som utspiller deg i den fiktive byen Crash City. Målet i spillet er å skape så mye kaos og ødeleggelser som mulig ved å kræsje bilen din inn i trafikken og bygningene rundt.

Ved første øyekast høres dette ut som en videreføring av Crash-modusen vi har sett i flere av de tidligere Burnout-spillene.

Crash-modusen ble godt mottatt i disse spillene, men samtidig kan det virke som et litt tynt konsept for et fullverdig spill. Spekulasjonene går derfor i om dette bare er en del av det kommende spillet, eller om det kan være snakk om et mindre spill til PSN/XBLA.

Electronic Arts har foreløpig ikke kommentert saken.

Burnout Crash
Bilde fra Burnout Paradise.

Relaterte tekster

5
Burnout CrashScore

Burnout Crash

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg - GR SE

Glem alt du trodde at du visste om Burnout. Mathias har tatt del i de største og mest underholdende kjedekollisjonene siden hjulet ble oppfunnet...Loading next content