Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
World of Tanks

Første detaljer om Wargaming.net League Grand Finals

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wargaming.net har avslørt noen flere detaljer om den store finalen i deres Wargaming.net League, der tolv stridsvognlag skal konkurrere om 2,55 millioner i premiepenger.

Finalene skal spilles i Moskva, nærmere bestemt i VTB ispalass, og er delt inn i to omganger over fire dager: først to dager med gruppespill, og deretter to runder med finalekamper.

I likhet med spillet, altså World of Tanks, er det gratis å se kampene på stadion. Du som ikke skal til Moskva mellom 23. og 28. mai kan se det i denne streamen.

HQ
World of Tanks
Photo: Wargaming.net

Relaterte tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Cecilia Fjällström

Det var bare et spørsmål om tid før stridsvognene inntok den nye konsollgenerasjonen. Vi har sett på Xbox One-versjonen av storsuksessen World of Tanks...

0
Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Wargaming.net og Warner Bros har inngått et samarbeid i forbindelse med sommerens krigsfilm Dunkirk movie, som er regissert av Christopher Nolan. Hendelser som utspilte...Loading next content