Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 6

Første Resident Evil 6-utvidelse

Tre nye spillmodi til Xbox 360

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Juletiden blir ikke den samme uten blodtørstige zombier, og den 19. desember slippes den første utvidelsespakken til Resident Evil 6, om enn bare til Xbox 360 i første omgang.

Pakken vil by på tre nye modi, nærmere bestemt Predator Mode, Survivor Mode og Onslaught Mode.

I Predator-modusen har én av spillerne kontrollen over en såkalt Ustanak, som er en diger og ekstra kraftig zombie. Vedkommende skal prøve å ta rotta på de fem andre spillerne, som er vanlige mennesker:

HQ

I Survivor-modusen kjemper seks spillere sammen, men dersom man skulle bli drept blir man forvandlet til en av zombiene. Hensikten er å overleve lengst mulig:

HQ

Onslaught-modusen er en slags variant av en tradisjonell Horde-modus, der to spillere kjemper mot hverandre samtidig som de må takle horder av zombier. Spiller man godt vil man imidlertid kunne sende "sine" zombier over til fienden:

HQ

Hver av modusene vil koste deg 320 Microsoft-poeng, men hvis du kjøper alle på én gang slipper du unna med 720 Microsoft-poeng.

Relaterte tekster

Resident Evil 6Score

Resident Evil 6

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Er Resident Evil 6 spillet som gjenforener fansen? Ingar har satt karakter på Capcoms skrekkelig populære actioneventyr...

3
Resident Evil blir TV-serie

Resident Evil blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Filmmagasinet Variety skriver at det kommer en TV-serie basert på Resident Evil-universet. Det er produksjonsselskapet Constantin Film som står bak, altså samme selskap...

8
Resident Evil 6 + Left 4 Dead 2 = Sant

Resident Evil 6 + Left 4 Dead 2 = Sant

NYHET. Skrevet av Kristian Nymoen

Capcom og Valve samarbeider. Prosjektet er blitt døpt til Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2 Project og det handler om å la spillseriens fiendemonstre gjeste hverandreLoading next content