Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty 4: Modern Warfare

Første tegn på Modern Warfare 4

Skuespiller slipper katten ut av sekken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommer ikke som noen bombe, men et nytt kapittel i Modern Warfare-serien, altså Call of Duty: Modern Warfare 4, er angivelig allerede under utvikling.

Det hevder stemmeskuespilleren Bill Murray (nei, ikke han fra Ghostbusters), som har stemmen til den hardbarka Captain Price. I et intervju med This Is Xbox forklarte Murray nemlig følgende.

- På mandag stikker jeg en tur til Infinity Ward i forbindelse med det neste spillet, Modern Warfare 4. Jeg er involvert i arbeidet med oppfølgeren til Modern Warfare 3, som fortsetter der forgjengeren sluttet. Jeg dukker kun opp i Modern Warfare-spillene, forklarer Murray.

Årets Call of Duty-spill, Call of Duty: Black Ops 2, slippes om to uker, så Modern Warfare 4 er mest sannsynlig minst ett år unna. Vi regner derfor ikke med at Activision annonserer spillet med det aller første.

På en annen side høres et Modern Warfare 4 rimelig sannsynlig ut, selv om Activision allerede har kommet med en uttalelse der de avkrefter Murrays påstander:

- Interessante nyheter i dag, men det er ikke sant. Vi har ikke snakket med noen stemmeskuespillere og alle nyhetssakene er ren spekulasjon, kommenterer Activision via Twitter.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Relaterte tekster

Call of Duty 4: Modern WarfareScore

Call of Duty 4: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Krig blir ikke mye mer moro enn Infinity Wards fantastiske nye spill. Jonas har lett tatt seg av supersinna terrorister i Midt-Østen, og skumle gangstere i oversette østblokk-land.Loading next content