Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overlord

Første timen Overlord

27 ondskapsfulle screens

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig dukket omtalekoden for Triumph Studios kommende Overlord inn her på redaksjonen og nå har vi samlet skjermiser fra den første timens eventyrlige opplevelse. Følg med på en ondskapsfull screenoddyssé!

For deg som ikke vil vite hva som skjer den første timen er det kanskje like greit å hoppe ut av denne nyheten...

Overlord
Spillet begynner med at du som ny "overlord" vekkes opp av dine undersåtter. Første oppdraget blir å forsøke gjenoppbygge din styrke og ditt tårns funksjoner.
Overlord
Den eldste undersåtten hjelper deg i begynnelsen av eventyret og forteller hvordan saker og ting fungerer. Han ligner faktisk på en blå, skjeggete gremlin!
OverlordOverlord
De første fiendene du kommer i kontakt med er hoppende sauer. Ikke så farlige, men deres livskraft gjør at du kan gjenoppkalle flere undersåtter til å hjelpe deg.

Alle skjermiser kommer fra Xbox 360-versjonen, men spillet slippes også til PC i løpet av sommeren.

OverlordOverlord
En bonde har fått sin farm invadert av hobbiter (halflings) og blitt satt opp som et fugleskremsel. Jeg ssender mine undersåtter til å gjøre jobben.
OverlordOverlord
Hobbitene hadde brukt dette for at pumpene skulle vokse seg store. Men det er også den oppgaven som gir transportøren i mitt tårn kraft slik at undersåttene får hente det hjem.
OverlordOverlordOverlord
Skjegg-gremlinen er fornøyd og mine undersåtter og jeg drar tilbake til stigen for nye oppdrag.

Overlord utvikles av Triumph Studios som tidligere har stått for Age of Wonders-serien. Du kontrollerer dine undersåtter på en veldig enkel måte. Trykk ned den høyre avtrykkeren så angriper de. Med den høyre spaken kan du styre i vei undersåttene til plasser du selv ikke kan nå og med b-knappen kaller du på de. Som overlord kan du svinge din øks og kaste ulike magier.

OverlordOverlord
Når hobbitene gjemmer seg i gresset er det enkelt å kaste en ildbesvergelse på de (selvsagt). Til høyre ser dere statusskjermen. Hittil har jeg bare en sort undersåtter.
OverlordOverlordOverlord
En gjeng mennesker har blitt fanget av hobbitene og nå er det tid for å eliminere småfolk.
Overlord
Hobbitene har et stort og veldig sint troll til sin hjelp men takket være mine undersåtter er han kjapt historie.
OverlordOverlord
Om du trasker ned en trapp i ditt tårn kommer du til en arena der du og dine undersåtter kan trene til kamp mot fiender du allerede har beseiret. Her har en bunke sverdsvingende hobbiter formert seg.

Overlord har en flott grafisk stil som minner en god del om Fable (men mer bloom-effekt). Også humoren minner en del om Lionheads spill.

OverlordOverlord
Via menneskebyen Spree der klager de over hobbitenes ødeleggelse og videre bærer det til en hobbitby. Plyndre, plyndre, plyndre!
OverlordOverlordOverlord
Inne i hobbitenes lange ganger og saler blir det massevis av artige kamper. Blant annet mot store tykke kokker!
OverlordOverlord
Takket være den store pumpen kan min hær av undersåtter økes og jeg kan kommendere rundt 15 smådjevler.
Overlord
Hobbitene hadde stjålet et lass med mat av menneskene og når jeg hadde sikret lasset kom noen mennesker og takket meg. Men det skulle de ikke ha gjort. I stedet for å gi de maten tok jeg den selv og slaktet vitnene. Det er godt å være ond!

Min første time med Overlord har vært en artig opplevelse. En blanding mellom Fable og Pikmin hvor man får servert en god porsjon humor.

Relaterte tekster

OverlordScore

Overlord

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Pikmin blandes med Fable i en veldig ondskapsfull cocktail. Vi har testet Triumph Studios siste spillprosjekt og har moret oss en god del...!Loading next content