Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Apex Legends

Førsteinntrykk: Apex Legends Season 3

Vi dro hele veien til LA for å prøve det nye innholdet før lansering, og fikk tilbringe en hel dag med EA og Respawns battle royale-spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Apex Legends har hatt et travelt år. Vel, det eksisterte ikke på denne tiden i fjor, men etter en lansering ut av det blå i februar har førstepersons battle royale-spillet vært et verdig spill i den fullpakkede sjangeren.

Et par trailere og teasere bekreftet at Season 3 skulle komme den første oktober. Den heter Meltdown, og vi fikk faktisk prøve det nye innholdet tidlig under en tur til LA nylig, hvor vi satt i flere timer og testet. Det er mye å snakke om, da Respawn virkelig satser stort med den nye sesongen.

Den største nyheten Meltdown har å by på er et splitter nytt kart kalt World's Edge. Etter at vi fikk utforsket de diverse delene av kartet kan vi trygt si at det er mye å se her, men det kommer ikke til å kreve mye av eksisterende spillere å vende seg til det. Det er ikke en total ombygging av stilen vi allerede kjenner, som mixer urbane bygninger med vertikalitet og naturlige områder, men det er noen forskjeller som er verdt å nevne.

Dette er en annonse:

Respawns prosjektleder Drew McCoy fortalte oss i åpningspresentasjonen at målet er å skape flere kamper med lang rekkevidde på dette kartet, og dette gjør de blant annet ved å tilby store, åpne områder som er optimale for snipere. Å utnytte høyden lar spillere se langt og kanskje frykte de åpne områdene litt mer, spesielt når det kommer til kampenes siste øyeblikk.

Det er også noen visuelle endringer her, spesielt lavaen og den frosne tundraen. Begge er tilstede her, hvor sistnevnte dreier seg om et gigantisk tårn i midten, og inkluderingen av et loot-fylt tog som tøffer rundt hele kartet kan føre til noen kaotiske øyeblikk, da vi i hver kamp vi spilte så en stor gruppe fokuserte på å lande på toget i starten av kampene.

Naturligvis er alle funksjonene man forventer fortsatt her, som ziplines, loot-fylte rom og item boxes, men det nye kartet gir et friskt pust og nye områder å utforske og lære om, som tunnelen som går under bakken med et mystisk hvelv inni, selv om vi dessverre ikke hadde tilgang til det.

Apex Legends
Dette er en annonse:

Sammen med Meltdown kommer også Crypto, en ny Legend som kan minne om Bloodhound i den forstand at han har fokus på rekognosering og oppdagelse. Hans LB-evne (vi brukte en Xbox One-kontroller på PC) kaster ut en drone som fungerer som et slags mobilt kamera som automatisk oppdager åpne dører og fiender på lang avstand, som gjør den perfekt til å spotte fiender og farer i disse åpne områdene.

Haken er at denne dronen ikke bare er ganske høylytt, den etterlater seg også et grønt spor så andre spillere lett kan se den og skyte den ned, noe som er enklere sagt enn gjort. Når dronen først er ødelagt må du vente på en cool down før den kan aktiveres igjen, men når den er i bruk kan du kalle den tilbake for å holde den trygg, ellers blir den værende der du forlot den. Det tar også noen sekunder å kaste ut dronen og få tilgang til kameraet, så du er ganske sårbar i akkurat disse øyeblikkene.

Dronen kan også brukes til å hacke dører, og når din Ultimate er klar kan du utplassere en EMP fra dronen som desorienterer fiendene, som gjør dette til et perfekt verktøy når du går for å knerte noen. EMPen deaktiverer også alle feller, som gjør den enda nyttigere.

Og om det ikke var nok, Crypto har plenty med kule skins å åpne. En av disse kler han ut som en yakuza-sjef, mens andre inkluderer kule masker og dynamisk kamuflasje på jakken hans, så han er verdt å tilpasse.

Apex Legends

Med Season 3 kommer også Charge Rifle (som Titanfall-fans kanskje gjenkjenner), et våpen som McCoy beskriver som en blanding av Quakes lightning gun og Halos Spartan Laser. Den er ikke like kraftig som den høres ut, så ikke forvent noen one-hit kills, men det er et interessant våpen, som utgir skade før laseren går igang.

Charge Rifle er bygget for langdistanse, og du kan også sette på kikkertsikte, men den krever ferdigheter for å treffe ordentlig, som du kanskje har gjettet med ladetiden tatt i betraktning. Ladeforsinkelsen gjør dette våpenet mindre enn ideelt i nærkamp. Men hvis du kan bruke det, så er det verdt en plass i ditt arsenal.

Dette er hovedfunksjonene i Season 3, men det er mer inngående, ettersom Ranked Season 2 også er på vei, og tilbakestiller alle spillere ned til Tier 1.5. McCoy fortalte oss også at spillere vil bli straffet for å forlate kamp, og starter med en straff på fem minutter, som øker om du gjør det gjentatte ganger.

Season 3 er allerede i gang, og et Halloween-event har også blitt teaset av Respawn. Meltdown ser ut til å bli en fin blanding mellom gammelt og nytt for fans, og krydrer ting litt mens det også er lett å tilpasse seg det nye området.

HQ

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content