Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

Fortnites Summer Skirmish-turnering måtte avlyses

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke skrev vi om hvordan Fortnite Summer Skirmish ville bli den første turneringen hvor Epic Games skulle dele ut 250,000 av de 100,000,000 amerikanske dollarene de bestemte seg for å sette av til esports-eventer tidligere i år. Uheldigvis gikk ikke alt som planlagt.

De av dere som så de første kampene la mest sannsynlig merke til at noe ikke stemte, for spillet hadde store tekniske problemer. Mange av deltakerne slet meg kraftig lag, tilkoblingsmuligheter og mer. Dette fortsatte å plage deltakerne i de første fire kampene, så Epic bestemte seg til slutt for å avlyse hele turneringen etter den dårlige starten.

Fortnites Twitter-konto beklager det hele, og sier at de jobber med å forbedre både formatet og de tekniske aspektene av turneringen til neste gang.

Fortnite
Photo: Epic Games

Relaterte teksterLoading next content